Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneri instituţionali ai proiectului

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării - UEFISCDI – Coordonator

UEFISCDI este o instituție publică cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Functional, este subordonată CNFIS si CNCS.

Universitatea "Politehnica" din Timişoara

Universitatea "Politehnica" din Timişoara este una dintre cele mai mari şi renumite universităţi tehnice din Europa Centrală şi de Est. Ea a fost înfiinţată în anul 1920...

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative este o instituţie de stat, de învăţământ superior şi cercetare (universitate A), cu personalitate juridică.

Universitatea Politehnică din Bucureşti

Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti (UPB) este o instituţie de învăţământ superior tehnic prestigioasă, cu îndelungată tradiţie şi cu o poziţie importantă în sistemul de învăţământ superior din România.

Colaboratori activi

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi

  "În atmosfera de sărbătoare a Unirii Ţării Româneşti şi a Moldovei într-un singur stat a luat ființă prima instituţie de învățământ superior din România, Universitatea din Iaşi.

Inaugurata la 26 octombrie 1860, Universitatea poarta numele Domnitorului căruia i se datorează acest act fundamental de cultura românească: Alexandru Ioan Cuza.

De la înființarea ei şi pana în prezent, structura Universităţii din Iaşi a fost într-o continuă schimbare, în armonie cu evoluţia societăţii şi culturii române.


Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" este o universitate care are propriul său caracter. Are acea mândrie care o face diferită: sobră, dar inventivă, solidă, dar şi pregătită oricând să facă faţă provocărilor. Pionieratul este trăsătura caracteristică a acestei universităţi. La Universitatea din Iași oamenii discută între ei: cercetătorii din diverse domenii cooperează şi ajung la realizări care sunt recunoscute la nivel internațional. Atât profesorii cât şi studenții sunt angajați în procesul de reînnoire; universitatea şi sectorul comercial sunt în strâns contact. Peste toate acestea, Iași este un oraş cu o atmosferă patriarhală deosebit de plăcută, care atrage studenții ca un magnet. Ei sunt cei care conferă tinereţe universităţii şi orașului. Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" este o universitate clasică ce va ști să înfrunte provocările viitorului.''(www.uaic.ro)


Pentru mai multe detalii referitoare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, accesaţi http://www.uaic.ro/


 

Calendar evenimente

iunie 2019
LMaMiJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Inscriere newsletter