Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Parteneri instituţionali ai proiectului

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării - UEFISCDI – Coordonator

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) este o instituție publică cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECTS). Funcțional, este subordonată consiliilor consultative  ale MECTS cu atribuții în domeniul învățământului superior, cercetării științifice, dezvoltării și inovării: Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior (CNFIS) și Consiliul Național al Cercetării Ștințifice (CNCS).
 

Misiune: promovarea calității, leadership-ului pentru învățământul superior, cercetare, dezvoltare și inovare.
 

Atribuții:
 -  administrează și gestionează activitățile executive ale consiliilor
    consultative ale MECTS cu atribuții în domeniul învățământului superior,
    cercetării științifice, dezvoltării și inovării;

 -  coordonează, sub îndrumarea științifică a consiliilor, programe din cadrul
    Planului Național pentru Cercetare, Dezvoltare și Inovare (PNCDI II);

 -  realizează și implementează proiecte de dezvoltare instituțională și de
    sistem, referitoare la învățământul superior, cercetare, dezvoltare și
    inovare.


Pentru mai multe detalii despre UEFISCDI, vizitaţi pagina de web www.uefiscdi.ro


Colaboratori activi

Academia de Studii Economice din Bucureşti

"Academia de Studii Economice din Bucureşti este şi doreste să rămâna cea mai prestigioasă instituţie de învăţământ economic superior şi de adminisţratie publică din România şi să se califice printre primele universităţi din Europa"

Universitatea din Bucureşti

Universitatea din Bucureşti este una din cele mai importante instituţii de învăţământ superior din România. În cei 147 de ani de existenţă, ea a ajuns să aibă un solid prestigiu naţional şi internaţional.

Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca

Universitatea Babeş-Bolyai este o instituţie de învăţământ superior, de stat, a cărei misiune este să promoveze şi să susţină­ în comunitatea locală, regională, naţională şi internaţională dezvoltarea unor componente culturale specifice.

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" este o universitate care are propriul său caracter. Are acea mândrie care o face diferită: sobră, dar inventivă, solidă, dar şi pregătită oricând să facă faţă provocărilor.

Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti

UTCB este o universitate de stat, acreditată, cu tradiţie de peste 120 de ani în învăţământul tehnic românesc şi cu o foarte bună recunoaştere naţională şi internaţională.

Universitatea Româno-Americană din Bucureşti

Universitatea Româno-Americană a fost înființată în anul 1991, având drept scop promovarea valorilor educaționale ale învățământului superior american pe fondul bogatelor tradiții ale învățământului românesc

Institutul Naţional de Statistică

Statistica oficială în România se desfăşoară prin serviciile de statistică oficială şi este organizată şi coordonată de Institutul Naţional de Statistică, organ de specialitate al administraţiei publice centrale

Calendar evenimente

iunie 2019
LMaMiJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Inscriere newsletter